1 de 10
SOLIDARITAT

​Les parades dels Mercats de Reus se sumen al Gran Recapte del Banc d'Aliments

S'han posat a la venda tiquets de tres euros que es convertiran en producte fresc

Els mercats de la ciutat participaran al Gran Recapte | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 25 de novembre de 2022 a les 09:58 |
Els clients del Mercat Central i del Mercat del Carrilet podran col·laborar amb el Gran Recapte quan comprin a les parades a partir d'aquest divendres. Per participar en la recollida solidària del Banc d'Aliments hauran de comprar un tiquet per valor de 3 euros que es convertirà en producte fresc.

Quan finalitzi la campanya del Gran Recapte, cada parada informarà el Banc dels Aliments del crèdit disponible en funció dels tiquets de 3 euros que hagi venut i l'entitat podrà disposar d'aliments frescos. La resposta per part dels paradistes és molt positiva, tant al Mercat del Carrilet com al Mercat Central, i la venda de tiquets estarà disponible fins a mitjan desembre.

Els productes es donaran a través del Centre Social El Roser


Aquesta iniciativa va arribar a les parades dels Mercats de Reus el novembre de 2020, ja que fins aquell moment només es podia col·laborar al Gran Recapte amb la compra directa de productes als supermercats. La participació comprant un val a les parades dels mercats evita qualsevol risc i permet que els mercats formin part activament d'aquesta acció solidària.

Un cop aquestes donacions siguin recollides pel Banc d'Aliments, seran gestionades pel Programa de gestió alimentària responsable, que es coordina des del Centre Social El Roser. Els aliments frescos i de qualitat es distribuiran entre les persones de la ciutat que ho necessiten a través del menjador social sigui de manera presencial, per emportar-se i a domicili, i del rebost social del Centre Social El Roser.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: