1 de 10
SOLIDARITAT

Flamenc a Salou per recaptar fons per investigar el càncer infantil

El TAS acull, el 6 de desembre, l'espectacle "Zambomba Flamenca" amb músics i "cantaores"

L'espectacle de flamenc de Salou té caràcter solidari | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 4 de desembre de 2022 a les 16:30 |
La vuitena edició de l’espectacle benèfic Zambomba Flamenca tornarà a Salou, el proper dimarts 6 de desembre, per recaptar fons a favor de la investigació del càncer infantil. Tindrà lloc a les 12 del migdia, al Teatre Auditori (TAS).

La recaptació anirà destinada, íntegrament, al Pediatric Cancer Center, el nou centre d’oncologia pediàtrica de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, per a la investigació del càncer infantil i perquè els més petits tinguin l’oportunitat d’accedir als millors tractaments.

Cal destacar que la Zambomba és l’expressió del sentiment i la tradició del Nadal andalús, a través de la música flamenca. Aquest esdeveniment és organitzat per la Unión Musical La Flamenca i la Hermandad Rociera del Pastorcillo Divino, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou i la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia; entre d’altres entitats, empreses i associacions.

Entrades i "fila zero"L’espectacle comptarà amb més de 60 artistes, la música de 30 guitarres, percussions, violí, piano, baix i 20 cantaores. Tots ells, a més, participen en l'esdeveniment de forma altruista.

L’entrada donatiu es pot adquirir, al preu de 8 euros, en diversos establiments del territori. Consulteu quins són aquí. Així mateix, es pot adquirir l’entrada per a l’espectacle en línia, a través d'aquest enllaç; i, també, per correu electrònic, a casa.andaluciatgn@gmail.com o bé a través dels membres de la junta directiva de la Casa de Andalucía.

D’altra banda, es pot participar a través de la Fila Zero, fent una donació al número de compte ES51 0182 6128 4402 0381 4308. El projecte de la Zambomba Flamenca va néixer l’any 2013.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: