VIDA MUNICIPAL

L'Ajuntament del Morell ja disposa d'un pla d'igualtat

Una imatge de l'Ajuntament del Morell | Reusdigital.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 24 de novembre de 2022 a les 12:58 |
La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament del Morell s’ha encarregat la redacció d’un pla d’igualtat que "promou la igualtat de tracte i d’oportunitats entre totes les persones que presten servei al consistori". “Per començar, es va dur a terme una anàlisi detallada de quin era el punt de partida, amb els puntsfortsi les àrees de millora, que ha servit de base per a establirles prioritats i les accions que havien de formar part del pla d’igualtat”, ha exposat la regidora de l’àrea, Rosa M. Sánchez.

I, després, s’ha redactat el pla d’igualtat, que "ha de servir per assolir la igualtat de tracte i d’oportunitats a l’organització, eliminant qualsevol mena de discriminació per raó de sexe. Es tracta d’un text que estarà vigent durant quatre anys, fins al 2026, i que entre els objectius específics té garantir la igualtat a les bases de les convocatòries d’accés, afavorir l’equilibri dels sexes en tots els departaments o establir un sistema per a identificar les necessitats de conciliació de la plantilla”, ha precisat la regidora.

Amb l’aprovació del pla d’igualtat s’ha constituït una comissió de seguiment i avaluació d’aquest, que vetlla per la seva execució. Consulteu el pla aquí
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: