1 de 10
EQUIPAMENTS

​L'escola Marià Fortuny comptarà amb un nou polilleuger obert a la ciutadania

L'ajuntament ha iniciat els tràmits per a la construcció de l'equipament al sud de la ciutat

Part del pati de l'escola Marià Fortuny es transformarà en un polilleuger | Reus.cat
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 24 de novembre de 2022 a les 12:36 |
Part del pati de l'escola Marià Fortuny es transformarà en un polilleuger de cara el 2024. L'ajuntament de Reus ha començat els tràmits per a la construcció del nou equipament esportiu, que donarà resposta a les necessitats dels alumnes del centre i descongestionarà el pavelló olímpic.

La instal·lació funcionarà com una instal·lació annexa a l'escola que s'obrirà a la ciutadania fora de l'horari escolar, tal com fan els polilleugers dels centres Joan Rebull, Alberich i Casas i Cèlia Artigas. Complementarà els horaris del pavelló olímpic i augmentarà els equipaments als barris Juroca, Fortuny i la zona sud de Reus.

Disposarà d'una pista de parquet i una sala polivalent


Amb una inversió d'uns dos milions d'euros aproximadament, l'equipament esportiu tindrà una superfície de 1.350 metres quadrats, dividits en dos espais. Per una banda, disposarà del pavelló, format per una pista de parquet, una graderia de 150 persones i dos magatzems per a material. D'altra banda, comptarà amb un mòdul amb vestidors per als equips i àrbitres, infermeria i una sala polivalent d'ús social o esportiu.
 

Estudi preliminar de la pista del polilleuger de l'escola Marià Fortuny Foto: Cedida


L'equipament disposarà d'il·luminació natural i zenital, aïllament tèrmic i es climatitzarà amb mitjans passius perquè sigui més sostenible. El projecte es troba en fase d'estudi i entrarà en fase de licitació a inicis del 2023 perquè la fase de construcció comenci de cara el proper mandat. D'aquesta manera es preveu que pugui entrar en funcionament cap al 2024.

La directora del centre Marià Fortuny, Núria Sabaté, ha assegurat que "és una molt bona notícia tenir un equipament a l'escola per utilitzar en horari lectiu". A més, ha afegit que es tracta d'una demanda "de fa més de dotze anys, ja que si el pavelló olímpic està ocupat no tenim on anar per practicar esport de qualitat".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: