1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

Salou destina 100.000 euros a ajuts al comerç i la restauració

Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de desembre

Una parella dina en un restaurant de Salou, en una imatge d'arxiu | ACN
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de desembre de 2022 a les 16:30 |
L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, ha posat en marxa una nova convocatòria d’ajuts econòmics adreçats al comerç, la restauració i els serveis de proximitat, destinant un total de 100.000 euros.

Eines tecnològiques i digitalsEs poden beneficiar d’aquests ajuts les persones físiques o jurídiques: autònoms i petites empreses de comerç, restauració i de serveis de proximitat de Salou. La finalitat d’aquest programa d’ajudes és contribuir a la modernització i millora de la competitivitat del teixit comercial i de serveis, amb eines tecnològiques i digitals aplicades al retail, per ser comerços tecnològics de proximitat. També, ajudar davant els nous reptes de sostenibilitat; la millora de la imatge comercial de l’establiment; la concessió d’incentius per a la reobertura de locals buits; i les noves activitats, amb local establert al municipi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que “des de l’ajuntament, volem prioritzar l’adaptació del nostre teixit comercial i empresarial a les noves tecnologies; així com donar un gran impuls a l’emprenedoria”. Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “tornem a presentar una nova convocatòria d’aquests ajuts, atès que els darrers anys van tenir molt bona acollida, i volem continuar donant suport al comerç local”.

Les sol·licituds es poden demanar fins al 31 de desembre de 2022. Caldrà emplenar la instància de sol·licitud específica, i presentar-la, en línia, a través de la Seu Electrònica, en aquest enllaç, adjuntant-hi tota la documentació requerida.

Més informació aquí; per telèfon o WhatsApp al número 687 209 435; o bé a través de correu electrònic, a l’adreça promocioeconomica@salou.cat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: