SECTOR QUÍMIC

TÜV Rheinland s'adhereix a l'AEQT com a nou «business partner»

És una companyia alemanya amb més de 150 anys d'antiguitat

Ambdues parts han signat un conveni de col·laboració | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 24 de novembre de 2022 a les 10:06 |
L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i TÜV Rheinland han tancat un acord de col·laboració "amb l'objectiu d'aportar solucions conjuntes pel desenvolupament de la Indústria Química del territori", segons ha assenyalat l'associació, aquest matí de dijous, en un comunicat.

El Grup TÜV Rheinland és una companyia alemanya amb més de 150 anys d'antiguitat "líder a nivell mundial en serveis tècnics de seguretat, qualitat i certificació" amb cinc línies de negoci (Serveis industrials, Movilitat, Productes, Formació i Certificació de Sistemes).

Des de la seva creació el 1872 a Colònia, "el grup ha anat desenvolupant solucions per garantir un progrés segur i sostenible conciliant la tecnologia amb les persones i el medi ambient d'acord amb els principis i la filosofia que el guien", s'ha apuntat des de l'AEQT. El conveni ha estat formalitzat per la directora gerent de l'AEQT, Maria Mas, el director de Serveis Industrials, Javier Mediavilla, i el Local Field Manager en Serveis Mecànics, Eduardo Ugalde.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: