SOCIETAT

Taller familiar per conèixer els jocs pintats de Sol i Vista

Dissabte 26 de novembre

Components del govern han estat a la inauguració dels jocs pintats amb la canalla del barri | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 24 de novembre de 2022 a les 09:47 |
El dissabte 26 de novembre es farà un taller participatiu amb infants i famílies per donar a conèixer els jocs pintats del barri Sol i Vista des de dos quarts d'11 del matí fins a la 1 del migdia a la rambla de Sol i Vista. La jornada ha estat organitzada per l'Ajuntament de Reus i l'Associació de veïns del Barri Sol i vista amb el lema Dracs i Criatures, en referència al drac que és la mascota de l'escola Cèlia Artiga del barri.

Es van inaugurar a l'octubreA més del taller, també hi haurà un esmorzar per als participants. Amb aquesta activitat es vol donar continuïtat i visibilitat als jocs pintats d'aquesta zona de la ciutat i, de manera més concreta, es donaran idees sobre la utilització dels jocs en el mural pintat.

Els jocs pintats del barri Sol i Vista, que es van inaugurar el passat 17 d’octubre, "estan dissenyats a partir de l'observació de com infants i adolescents jugaven a la plaça de forma espontània i tenen com a finalitat recuperar el carrer com a zona de joc i d'interacció social, familiar i veïnal mitjançant un circuit central que reinterpreta el joc tradicional de la xarranca i li dona múltiples possibilitats de joc adreçat a infants i joves perquè puguin realitzar-los de forma autònoma durant el temps d'oci", segons fonts municipals. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: