1 de 10
SOLIDARITAT

El Gremi de la construcció tanca la comemoració dels seus 400 anys amb un concert solidari

El 4 de desembre al Bartrina, a càrrec d'Aupa Strings, i per recaptar fons per a la Càtedra del dolor infantil de la URV-Fundación Grünenthal

Una imatge de la presentació del concert | MBO
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 23 de novembre de 2022 a les 13:19 |
La cirereta del pastís dels 400 anys del Gremi de la construcció Baix Camp serà un concert a càrrec de la formació Aupa Strings. L'actuació serà el 4 de desembre, a les 7 de la tarda i al Teatre Bartrina de Reus, i a més tindrà caràcter solidari. La recaptació de l'esdeveniment es destinarà a la Càtedra del dolor infantil de la URV-Fundación Grünenthal, segons s'ha indicat aquest matí de dimecres en roda de premsa. Les entrades ja es poden adquirir en aquest enllaç, amb preus que oscil·len entre els 12 i els 15 euros (venda anticipada i a taquilla, respectivament). 

Un programa impulsat des de ReusVal a dir que, a més, també es podran fer aportacions per a la càtedra a través de l'anomenada fila zero. En aquest sentit, s'ha apuntat que s'ha habilitat un número de compte corrent (CC ES 13 0081 0087 5500 0169 0070) per tal de recaptar fons. A la presentació del concert, feta a la Cambra de Reus, hi han pres part el president de la corporació, Jordi Just; el del gremi, Antoni Sentís; i el doctor Jordi Miró. Aquest ha exposat que els diners que es recullin seran per contribuir al finançament del Programa per a l'estudi del dolor infantil que s'impulsa des de l'Hospital Sant Joan de la nostra ciutat. 

L'esmentat programa, ha subratllat Miró, és inclòs en un llistat mundial amb iniciatives similars, anomenat International association of the study of pain (IASP). Quant a la càtedra, Miró ha assenyalat que la integren professionals diversos "preocupats per millorar la qualitat de vida dels nens, els adolescents i els joves" d'arreu. L'entitat promou la investigació i la docència, entre altres. 

Un viatge musicalQuant a Aupa Strings, és una formació dirigida per Asier Suberbiola. Al Bartrina hi presentarà Timelapse XX, una proposta musical que permet per fer un viatge sonor des del swing dels anys 20 fins al pop dels nostres dies, tot passant pel funk dels 70.

El conjunt pujarà a l'escenari del teatre reusenc en format de quartet. 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: