NADAL 2022

Més d'un miler de nens d'escoles de Reus prenen part a «La Gran Nadala»

El tema escollit enguany ha estat el "Fum, fum, fum"

Una imatge de «La Gran Nadala» | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de novembre de 2022 a les 12:56 |
Més de 1.200 alumnes de primària i més de 100 mestres de 30 escoles de Reus han participat aquest dimecres 23 de desembre a La Gran Nadala 2022. El tema escollit enguany ha estat el Fum, fum, fum i s'ha interpretat al mig de la plaçá del Mercadal en un esdeveniment que organitza Canal Reus TV, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, i que serveix per donar la benvinguda a les festes nadalenques.

El docent i músic Jordi Salvadó ha estat el director musical de l'esdeveniment. Les escoles participants en l'edició d'enguany, que ha recuperat la presencialitat després de la pandèmia, han estat Prat de la Riba, Rubió i Ors, Pompeu Fabra, Maria Rosa Molas, Sant Bernat Calvó, La Vitxeta, ARCE, La Presentació, Joan Rebull, General Prim, Sant Pau, Pi del Burgar, Maria Cortina, La Salle, Marià Fortuny, Pare Manyanet, Misericòrdia, Puigcerver, Sant Josep, Teresa Miquel, Mowgli, Collège Français, Rosa Sensat, Els Ganxets, Isabel Besora, Montsant, Cèlia Artiga, Eduard Toda i Nostra Sra. del Mar.

La iniciativa és impulsada per Canal Reus TV, que fa una emissió en directe de l'esdeveniment, i compta amb la col·laboració de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: