1 de 10
SOCIETAT

Nou lliurament de material informàtic a les associacions de veïns

En el marc del projecte "Jo sumo pel meu barri", finançat per Reale Foundation

El lliurament del material s'ha fet el passat dimarts | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de novembre de 2022 a les 12:44 |
La regidoria de Relacions Cíviques ha lliurat una nova remesa de material informàtic del projecte Jo + pel meu barri cofinançat per Reale Foundation amb una aportació de 25.000 euros per aquest any 2022.

Les associacions que han rebut material en aquesta ocasió han estat les que s’han incorporat al llarg de l’any 2022 al projecte. El passat dimarts al vespre s'ha fet el lliurament de dos ordinadors amb impressora i tauleta a les associacions de veïns el Santuari i Mas Magrané, i de quatre tauletes a les associacions de veïns Reus Nord, Fortuny, Juroca i Gaudí.

Sumades a les associacions de veïns que ja es van adherir al projecte al 2021, fan un total de 18 barris participants, segons s'ha manifestat des del consistori. 

Més de 3.000 persones han pogut gaudir fins a la data d’aquest espai d’ajuda "per poder fer els seus tràmits en línia i qualsevol consulta del seu interès. El projecte ha evolucionat més enllà i és en molts barris on el suport també s’ha convertit en un impuls per poder organitzar sessions amb grups d’aprenentatge comú", tal com han exposat fonts de l'ajuntament.

La regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, ha incidit en la importància de la col·laboració público privada amb projectes com aquests i ha reiterat el seu agraïment a Reale Foundation “per abanderar la responsabilitat social corporativa amb la seva implicació amb la societat civil tot contribuint a facilitar la vida quotidiana de la ciutadania”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: