1 de 10
RELIGIÓ

La Reial Congregació de la Puríssima Sang celebra Santa Cecília

El diumenge 27 de novembre, a les 10 del matí

La celebració té lloc el 27 de novembre | MBO
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de novembre de 2022 a les 17:40 |
La Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Reus ha informat que, com ja és tradició, el proper diumenge 27 de novembre de 2022, a les 10 del matí al Temple de la Reial Congregació i durant la Santa Missa dominical, hi haurà un record especial per la patrona de la música, Santa Cecília, la festa de la qual s’escau aquesta setmana.

Hi participaran activament l’Escolania, Cor Jove i Capella de Cantors del Sant Crist de la Sang, els nostres cantaires, encapçalats pel director, el mestre David Molina i Font, i acompanyats a l’orgue pel mestre Josep Enric Peris i Vidal. Durant la celebració també serà entronitzat el Nou Leccionari, corresponent al cicle A.

A banda, el dissabte dia 10 de desembre de 2022, a les 8 del vespre i al Temple de la Reial Congregació se celebrarà el 26è Concert de Nadal, in memoriam Mestre Santiago Buqueras. L’Escolania, Cor Jove i Capella de Cantors del Sant Crist de la Sang faran gaudir els assistents amb les interpretacions pròpies d’aquesta època de l’any.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: