1 de 10
COMERÇ

Més de tres dècades al capdavant del quiosc Roslena de les Oques

Cèlia Rovira anuncia que es jubila el 6 de desembre

Una imatge de Rovira, el 2016 | ACN
per M.B., Reus, Catalunya | 22 de novembre de 2022 a les 16:40 |
Després de 34 anys al capdavant del quiosc Roslena de la plaça del Nen de les Oques de Reus, toca jubilar-se. Cèlia Rovira tancarà la seva trajectòria professional el proper 6 de desembre, tal com ha anunciat en un vídeo que s'està difonent per WhatsApp i per altres canals i xarxes socials.

Al clip en questió hi agraeix la confiança als clients, i el suport dels amics i dels familiars durant les més de tres dècades que ha liderat l'establiment. També mostra fotografies de diversos moments a la botiga, en celebracions com Sant Jordi. Si per quelcom ha estat un quiosc popular ha estat perquè, més enllà de diaris i revistes, els clients hi han pogut trobar sempre articles diversos relacionats amb la ciutat, com ara figures dels gegants, calendaris i altres. 
 

Exterior del quiosc Roslena de la plaça del Nen de les Oques, de Reus Foto: Google Maps


En 34 anys, lògicament, d'anècdotes i moments feliços n'hi deu haver una bona colla. Ara bé, un fet recordat per molts va produir-se el 2016, quan va repartir 300.000 euros de la Grossa de Cap d'Any (una vintena de butlletes del tercer premi).

Coneguda i estimada pel veïnat de la zona i per molts altres reusencs, la bona atenció de Rovira es trobarà a faltar. Tot i la seva jubilació, això sí, el quiosc mantindrà la seva activitat amb altre personal. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: