1 de 10
INNOVACIÓ

​Reus presenta Nutrisalt en una jornada sobre innovació rural

El projecte orientat a la transformació del sector agroalimentari s'ha exposat al Museu de la Vida Rural

El projecte Nutrisalt està orientat a la transformació del sector agroalimentari | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 22 de novembre de 2022 a les 12:52 |
El Projecte d’Especialització i Competitivitat (PECT) de Reus i el Camp de Tarragona per una alimentació innovadora, saludable i sostenible, anomenat Nutrisalt, ha participat en la II Jornada d’innovació al món rural. Els PECT agraris i rurals de Catalunya: aprenentatges, impactes i reptes de futur ha tingut lloc al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí aquest dimarts.

La jornada, en què l’Ajuntament de Reus participa com a coordinador del PECT, reprèn el fil del cicle que va tenir lloc el 22 de març de 2019 a Vilafranca del Penedès en el moment inicial del desenvolupament dels PECT al territori. En aquella ocasió l’objectiu era posar en comú els projectes existents i la seva voluntat d’impacte al sector.

Valorar els aprenentatges dels projectes


La sessió d’enguany vol compartir els resultats de les actuacions executades, l’impacte que han tingut i els aprenentatges que han generat. Els projectes PECT van néixer com una oportunitat pels territoris per generar activitat econòmica innovadora a través de la concertació dels actors, la participació ciutadana i la implicació dels centres de recerca i coneixement.

El PECT Nutrisalt ha estat un projecte orientat a la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l’economia verda i la internacionalització que s’emmarca en la política d’especialització territorial de la regió definida al llarg de l’última dècada. Nutrisalt ha estat una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Reus amb la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Fundació URV, Eurecat i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA). 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: