1 de 10
COMUNICACIÓ

El millor restaurant «informal» del Baix Ebre, este dimecres a «Joc de Cartes»

El programa de "TV3" fa parada a Tortosa, l'Ametlla de Mar i Deltebre

Marc Ribas, durant un programa | TV3
per Aguaita.cat, Baix Ebre | 22 de novembre de 2022 a les 12:42 |
Marc Ribas visita de nou les Terres de L'Ebre. En el Joc de Cartes d'este dimecres fa parada a Tortosa, l'Ametlla de Mar i Deltebre per conèixer quatre propostes gastronòmiques "desenfadades i autèntiques" a la comarca del Baix Ebre. L'objectiu d'esta setmana és trobar el millor restaurant informal de la comarca.
 
Començara a La Tasca de Sant Jordi, el restaurant que la Susana Teresa Lees acaba d'obrir en una urbanització de l'Ametlla de Mar amb la intenció de crear un espai familiar i divertit. El segon àpat el serà a Los Banys, el restaurant que Gerard Riera va obrir a Tortosa per poder oferir el que ell, com a client, no trobava enlloc.

I també a Tortosa visitarà la mítica i inconfusible Tasca Bohèmia, un restaurant de fa més de 40 anys on Mari Lozano encara canta els plats i passa el compte de memòria. Finalitzarà la ruta pel Baix Ebre a Deltebre, a Lo Raconet de Fermín, on Yolanda Ramos prepara la cuina deltaica que va aprendre de ben petita al restaurant de la seva mare.

Qui s'emportarà els 5.000 euros i aixecarà el títol del millor restaurant informal del Baix Ebre? I qui guanyarà el Plat Estrella del programa que esta temporada escull Ribas després de tots els àpats? Totes les respostes, este dimecres 23 de Novembre a les 10 de la nit a TV3.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: