1 de 10
EDUCACIÓ

Reconeixement de la Xarxa de Centres per la Igualtat del curs 2022/ 2023

Tres centres reusencs han obtingut el distintiu que reconeix el compromís amb la perspectiva de gènere

Foto de família de l'acte de lliurament dels Segells per a la Igualtat | Cedida
per ReusDigital, Reus, Catalunya | 22 de novembre de 2022 a les 12:07 |
L'institut Baix Camp, l'institut Gabriel Ferrater i l'institut Roseta Mauri són els tres instituts de la ciutat que renoven el segell de la Xarxa de Centres per la Igualtat, un distintiu que els reconeix com a centres compromesos amb la incorporació de la perspectiva de gènere en el seu treball diari per contribuir a avançar e n una societat més justa i equitativa.

L'acte de reconeixement es farà aquest dimecres dia 23 de novembre, a partir de les 10 del matí, al saló de plens de l'Ajuntament. En primer lloc, intervindrà Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, que donarà la benvinguda als diferents centres educatius de secundària de la ciutat.

Tot seguit, la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, farà una breu explicació del procés per arribar a obtenir el reconeixement, i donarà pas a una visualització del vídeo amb el recull de les imatges del cap de setmana de formació dels referents d'igualtat del curs actual, que es van trobar els dies 5 i 6 de novembre a l'Espluga de Francolí.

Més endavant tindrà lloc l'exposició de bones pràctiques per part dels centres educatius i per tancar l'acte tindrà lloc el lliurament dels Segells per a la Igualtat, que anirà a càrrec dels mateixos regidors. El tancament de l'acte abans de les 11.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: