1 de 10
SALUT

​Els Mercats de Reus acolliran tallers per promoure els productes de proximitat i saludables

Organitzats per la regidoria de Salut i Ciutadania, es faran del 22 al 24 de novembre

Els tallers es faran al Mercat Central i al Mercat del Carrilet | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 22 de novembre de 2022 a les 12:09 |
Ensenyar a comprar productes de proximitat, saludables i de qualitat és l'objectiu dels tallers que han començat el 22 de novembre. Organitzats per la regidoria de Salut i Ciutadania i el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes amb la col·laboració dels Mercats de Reus, els tallers volen promoure bons hàbits de compra i una dieta rica i saludable.

El preu creixent dels productes alimentaris fa que sovint es prioritzi la compra de productes elaborats industrials i poc saludables. En aquest taller es comprovarà que comprar bo, sa i barat és possible si sabem com seleccionar els productes i planificar els menús de la setmana.

Els tallers es faran al Mercat Central i al Mercat del Carrilet


La primera sessió ha començat aquest dimarts amb una presentació per part del regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats; el delegat de Reus Mobilitat i Serveis, Carles Prats; i la presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, Roser Martí. Els assistents han realitzat una ruta en la qual han visitat diverses parades per aprendre sobre producte de temporada, menús saludables i economia familiar.

Les properes sessions tindran lloc el dimecres 23 de novembre, amb dues sessions de 10 a 11 del matí i de dos quarts de dotze a dos quarts d'una del migdia al Mercat del Carrilet. Continuaran el dijous 24 al Mercat Central a les mateixes franges horàries. És la primera activitat que es du a terme en el marc del conveni de col·laboració de l'Ajuntament amb el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT).
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: