1 de 10
NADAL 2022

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló compleix 25 anys

Els dies 10, 11, 17 i 18 de desembre

Una imatge d'una de les escenes del pessebre | Jordi Santacana
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de novembre de 2022 a les 11:43 |
Aquest 2022 es compleixen 25 anys que l’Associació Masia de Castelló va organitzar el primer Pessebre dels Estels. Es tracta de l’activitat lúdica més antiga d’aquesta entitat local que, any rere any, serveix d’estímul per dinamitzar la vida cultural de Castelló i treballar per la seva recuperació patrimonial. Una dilatada trajectòria que els ha portat a ser un dels pessebres vivents de referència de tot Catalunya i que cada mes de desembre aplega milers de visitants.

La 25a edició d’aquest pessebre vivent, que torna a comptar amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, tindrà lloc els dies 10, 11, 17 i 18 de desembre de 2022. Una edició que recupera la normalitat després de les mesures aplicades l’any passat a causa de la Covid-19 i que consolida alguns aspectes que van funcionar molt bé, com ara, avançar les representacions a les festes nadalenques i establir un recorregut únic i franges horàries per poder visitar-lo.

Coincidint amb l’efemèride, l’Associació Masia de Castelló ha estat treballant per incorporar diverses novetats. Per això, en aquesta ocasió, hi haurà noves teulades en algunes de les escenes per tal d’anar ampliant les que tenen coberta. També cal destacar les millores en l’accessibilitat en el recorregut amb noves rampes i eliminació d’escales perquè tothom pugui gaudir de les representacions sense dificultats.

Venda d’entrades a partir del 25 de novembreLes entrades per visitar el Pessebre dels Estels es posaran a la venda el divendres 25 de novembre a través de la pàgina web www.masiacastello.cat. Els preus són els mateixos que l’edició anterior.

Els adults paguen 10 euros (majors de 10 anys), i els infants, 6 (de 4 a 9 anys). L'entrada és gratuïta per a nens i nenes de 0 a 3 anys. Per comprar les entrades caldrà triar el dia i la franja horària en la qual es vol assistir i seguidament es podrà triar la tipologia d’entrada (adult, infant o bé gratuïta).

Totes les persones que visitin el pessebre hauran de tenir entrada, fins i tot els infants que no paguen, per tal de comptabilitzar el nombre de persones que hi accedeixen.

Recorregut únic i franges horàriesUna de les novetats del 2021, que es va posar en marxa a causa de la Covid però que es manté, és el recorregut únic i per grups. La iniciativa va tenir molt bona acceptació perquè permet que tothom pugui veure les més de 40 escenes en un sentit ordenat i sense aglomeracions de gent. A més, per poder espaiar els accessos de cada grup, l’entrada al pessebre es tornarà a fer per franges horàries.

Aquestes, que seran de mitja hora, començaran a dos quarts de 6 de la tarda amb un últim passi diari a dos quarts de 8 del vespre. En el moment de comprar les entrades es podrà escollir el passi al qual es vol assistir. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: