1 de 10
LLEURE

PortAventura avançarà l'obertura el 2023 i celebrarà Carnaval

El parc d’atraccions obrirà portes el 17 de febrer i preveu la temporada més llarga de la seva història

Imatge del Dragon Khan i Shambhala, de PortAventura | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de novembre de 2022 a les 18:50 |
PortAventura ha anunciat, aquest dilluns, que la del 2023 es convertirà en la temporada més llarga de la seva història. El parc d'atraccions avançarà la seva obertura al 17 de febrer (un mes abans del que era habitual els últims anys) per poder celebrar la festivitat del Carnaval per primera vegada en els seus 26 anys de funcionament.

Això suposarà que el ressort estarà obert un total de 276 dies, un 9% més que durant el 2021 i un 17% més que el 2019. La primera edició del Carnaval de PortAventura s'allargarà durant 15 dies, no consecutius. Es faran activitats especials durant els caps de setmana de febrer i març.

Durant el 2023, PortAventura també vol reforçar la seva aposta per la sostenibilitat i la digitalització. La companyia preveu inaugurar la planta fotovoltaica d’autoconsum més gran de la qual disposa un ressort vacacional a l'estat i que serà també una de les més grans d’Europa. Sota el nom ‘PortAventura Solar’, el projecte compta amb una inversió de prop de cinc milions d’euros.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: