1 de 10
COMERÇ

El tercer Mercat de segona mà del Morell reuneix 600 persones

A la Rambla del municipi, amb 46 parades

Una imatge del mercat | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de novembre de 2022 a les 15:56 |
"Èxit rotund" de la tercera edició del Mercat de segona mà del Morell, segons l'organització. Ha estat aquesta una activitat impulsada des de la regidoria de Promoció econòmica de l’ajuntament del municipi, que ha tingut lloc aquest passat diumenge a la Rambla. “Es van muntar 46 parades”, ha indicat la regidora de l’àrea, Mònica Casas, "sorpresa pel creixement que ha tingut el mercat", tal com han manifestat fonts municipals.

De fet, es va haver de limitar el nombre de parades, que pràcticament s’ha doblat respecte a la segona edició. “La nova ubicació feia molt de goig, i és molt probable que la mantinguem de cara a futures edicions, ja que ens permet continuar creixent”, ha dit la regidora. Una activitat que es va allargar de 10 del matí a 2 del migdia en una jornada en què el temps va acompanyar, amb un vermut popular al migdia i que va reunir, en total, al voltant de 600 assistents.

“Tothom va estar molt satisfet, tant qui va muntar parada com les persones visitants”, ha subratllat la regidora, “i, a més, els paradistes ens van comentar que van vendre força”. I és que s’hi podia trobar una gran varietat de productes, “des de roba fins a joguines i complements per a la llar, passant per sabates, articles d’esport, decoració, llibres... Tot plegat, en bon estat i apostant per la reutilització i la reducció dels residus, fent honor al lema de l’activitat, ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites”, ha conclòs Casas.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: