1 de 10
MOBILITAT

S’adjudica el subministrament de bicicletes del sistema públic de bicicleta compartida de Reus

A Wolf-Factory Bike SL, per un import de 160.888,72 euros

Imatge del model de la bicicleta compartida de Reus | Estel Romeu
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de novembre de 2022 a les 13:27 |
L’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, ha adjudicat un nou lot per a la implantació d'un sistema públic de bicicleta compartida a la ciutat de Reus. Concretament, el subministrament de bicicletes, que preveu una primera fase amb 250 bicicletes. L’empresa adjudicatària és Wolf-Factory Bike SL, per un import de 160.888,72 euros (sense IVA) i ha estat escollida entre les tres empreses que s’han presentat a la licitació.

La bicicleta, com apuntaven les bases, "és de tipus urbà, senzilla però robusta, i està dissenyada i pensada per al seu ús com a bicicleta compartida", segons fonts municipals. El termini màxim de subministrament és de 10 mesos. El sistema públic de bicicleta compartida ha de començar a funcionar amb 250 bicicletes mecàniques, 1.000 punts d’ancoratge i 21 estacions.

Els usuaris del sistema podran alliberar la bicicleta escollida mitjançant una aplicació per a dispositius mòbils i retornar-la a qualsevol dels punts d’aparcament del servei. Amb aquest sistema de transport públic d'ús individual "es facilitarà que la ciutadania pugui fer els seus desplaçaments habituals en bicicleta d'una forma sostenible, saludable i econòmica", segons s'ha apuntat des de l'ajuntament.

La reforma del local del servei, en marxaD’altra banda, aquest mes de novembre han començat les obres de reforma del local situat al carrer de Joan Martell, número 17, on s’ubicaran els serveis logístics per al servei de bicicleta compartida. El lot es va adjudicar a l'empresa Fulgencio Villar SL per un import de 182.687,05 euros (sense IVA).

El local està ubicat als baixos d’un edifici construït el 2007 i disposa d’una superfície de 860 m2. No s’hi ha efectuat cap actuació des d’aquella data amb els elements estructurals vistos i amb el tancament exterior provisional. 

Ara només queda pendent d’adjudicar un lot, el de l’obra civil per a la instal.lació d’estacions i ancoratges (bases d’aparcament) per a bicicletes.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: