1 de 10
ART

L'exposició de Mayte Vieta al Castell de Vila-seca atrau 3.000 visitants

"Cosmos. Mirar a la foscor entre les estrelles" es va presentar al juliol i es va poder veure fins al 13 de novembre

Una imatge d'una visita comentada a la mostra | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de novembre de 2022 a les 12:04 |
L'exposició Cosmos. Mirar a la foscor entre les estrelles, de Mayte Vieta, que s’ha pogut visitar al Castell de Vila-seca des del dia 8 de juliol fins el passat 13 de novembre, ha acollit un total de 3.015 visitants. De les visites realitzades durant aquest quatre mesos, un 25% han estat joves, concretament menors de 18 anys; el 70% han estat visitants d’edats compreses entre els 18 i els 59 anys i el 5%, majors de 60 anys.

Pel que fa a la procedència, un 33% són gent del municipi de Vila-seca, un 52 % de la resta de Catalunya i un 15% d’altres poblacions de l'estat i fins i tot d’Europa. Des de l'equipament s'ha volgut que aquesta exposició, la quarta que s'ubica al Castell de Vila-seca fruit del conveni de col·laboració amb la Fundació Vila Casas, ha convidat als visitants a viatjar a llocs llunyans que es parlin de l’univers, la terra, la natura i la seva conservació.

Nova exposicióLes fotografies de l’artista, internacionalment reconeguda, tenen com a intenció retenir el temps, crear inquietud a l’espectador, a través de la imaginació i els somnis, de manera que el treball que s’ha pogut veure al Castell és fruit de la seva experiència personal.

La propera exposició que es podrà veure al Castell de Vila-seca serà El ressò del silenci, del vila-secà Jordi Forniés. La data d’obertura serà el proper 2 de desembre i finalitzarà el 26 de febrer de 2023.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: