1 de 10
SOCIETAT

Educació investigarà els presumptes abusos sexuals comesos per un docent en una escola de Valls

El Departament manifesta una "condemna enèrgica" davant de qualsevol mena d'abús i anima la víctima a denunciar

L'Escola Baltasar Segú de Valls. | Escola Baltasar Segú
per Redacció, Tarragona | 18 de novembre de 2022 a les 16:43 |
El Departament d'Educació investigarà els presumptes abusos sexuals comesos per un docent a un alumne de l'escola Baltasar Segur de Valls, després que la víctima hagi fet públic aquests fets al digital La República Checa. Des del Departament manifesten un "rebuig total i una condemna enèrgica" davant de qualsevol mena d'abús i anima la víctima a denunciar la situació.

Segons fonts consultades per l'ACN, la víctima estudia presentar una denúncia als jutjats i té previst explicar els abusos patits quan cursava primària al centre educatiu en un acte aquest divendres a la tarda a la plaça de la Font de Tarragona.

Des del Departament recorden que es va posar en marxa la Unitat de suport a l'alumnat en situació de violència (USAV) l'abril de 2021. Es tracta del servei per atendre les situacions de violència i les demandes d'informació i d'orientació en matèria de violència i maltractaments a la infància i adolescència a tota la comunitat educativa. Per aquest motiu, indiquen, que la USAV es posarà en contacte amb la víctima per oferir-li suport.

A banda, segons fonts consultades per l'ACN, podria haver-hi tres persones més de la mateixa classe de la víctima que podrien haver patit abusos sexuals per part del professor ja jubilat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: