1 de 10
DISTINCIONS

Rosalía Banet, guanyadora de la 5a Biennal d'Art Gastronòmic de Cambrils

Els reusencs Ariadna Parreu i Pau Magrané, del Col·lectiu Taca, aconsegueixen l'accèssit del certamen

Rosalía Banet és la guanyadora de la 5a Biennal d'Art Gastronòmic de Cambrils | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 18 de novembre de 2022 a les 15:24 |
El jurat de la cinquena edició de la Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils ha decidit per unanimitat atorgar el primer premi, dotat amb 6.000 euros, a l'artista Rosalía Banet Masa per l'obra Altares i ofrendas 1: exceso. Per altra banda, el Col·lectiu Taca, format pels reusencs Ariana Parreu i Pau Magrané, ha aconseguit l'accèssit del certamen, dotat amb 3.000 euros, per l'obra "Pols".
 

Els reusencs Ariadna Parreu i Pau Magrané Foto: Cedida


També s'ha fet públic el veredicte dels jurats dels altres Premis Vila de Cambrils. Per una banda, el 12è Premi de Narrativa marítima s'ha declarat desert perquè les obres presentades no s'ajustaven als criteris establerts. Per l'altra, el jurat de l'11è Premi de poesia ha seleccionat Jordi Ginesta Portet, de Centelles, per l'obra Cartografies i Anna Molina Casado, de Castellet i la Gornal, per l'obra Amb l'ànima al descobert.

El fotògraf Pandula Bandara de Sri Lanka s'ha emportat el 31è Premi de Fotografia atorgat per l'Agrupació Fotogràfica. L'acte de lliurament dels Premis Vila de Cambrils es durà a terme proper diumenge 27 de novembre a les 12 del migdia a la sala de plens de l'ajuntament i comptarà amb la presència dels guanyadors. Després de l'acte, s'inaugurarà l'exposició de les obres seleccionades en la 5a Biennal a la Sala Àgora, on podrà visitar fins el dia 3 de febrer de 2023. També es podrà visitar l'exposició de les obres seleccionades del 31 è Premi de Fotografia Vila de Cambrils a la sala Àmbits del Centre Cultural Municipal el mateix diumenge 27 de novembre (d'11 del matí a 2 del migdia) i durant la setmana en l'horari habitual de 8 del matí a 9 del vespre.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: