1 de 10
POLÍTICA

L'Ajuntament de Tarragona calcula desfer-se de la plataforma del Miracle al 2024

Les obres començarien l'octubre de 2023

per Redacció, Tarragona | 18 de novembre de 2022 a les 12:04 |
La plataforma de ciment de la platja del Miracle podria desaparèixer al 2024. Segons un anunci fet pel consistori, la macroestructura, de dues dècades d'història, la redacció del projecte amb fons europeus podria estar enllestida en cinc mesos i, a l'octubre de 2023, s'iniciarien les obres de desmuntatge per finalitzar la reurbanització de la zona a principis de 2024.

La intenció del govern actual és convertir l'espai en una plaça i treure d'allà les places d'aparcament. Tot plegat, però, serà després de les eleccions municipals, per la qual cosa el projecte pot variar en funció de quin en sigui el resultat.

En qualsevol cas, el consistori ja ha anunciat la seva voluntat de reaprofitar gran part del material de la plataforma, si bé encara es desconeix el pressupost exacte que necessitarà desemborsar l'administració per desfer una estructura que va néixer amb el govern de CiU, amb Joan Miquel Nadal al capdavant.

En total, la zona ocupa 6.500 metres quadrats i acull també un mòdul de vigilància per a la Creu Roja, un altre per a banys públics i una guingueta que actua de bar a l'estiu.
 

La part superior de la plataforma del Miracle, abandonada. Foto: Josep M. Llauradó

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: