1 de 10
INFÀNCIA

Reus celebra el Dia Mundial de la Infància amb el compromís d'atendre les necessitats dels infants

S'ha adherit al manifest de la UNESCO que proposa actuacions per a àmbits com la salut mental i l'educació

Canalla en una activitat de medi ambient, al Mercadal | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 18 de novembre de 2022 a les 09:51 |
L'Ajuntament de Reus s'ha adherit al manifest titulat Drets i emocions, proposat per l'UNICEF a les Ciutats Amigues de la Infància amb motiu del Dia Mundial de la Infància, que se celebra el 20 de novembre. El text destaca el compromís d'impulsar mesures encaminades a millorar l'atenció a la infància i a l'adolescència en diversos àmbits.

Atendre la salut mental, l'educació i la protecció de la infància


Aprovat en Junta de Portaveus i llegit al ple d’aquest divendres, el manifest defensa la salut mental, el dret a l’educació, la protecció de la infància i el dret a un medi ambient saludable. Proposa mecanismes per millorar el benestar emocional dels infants i adolescents i garantir un educació de qualitat amb beques i programes de suport, entre d’altres. 

Reus va obtenir el reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància l’any 2021, de manera que té el compromís de defensar els drets de la infància. Es tracta de comprendre i concebre la ciutat des de la mirada i la manera de fer de les persones més joves. En aquesta mateixa línia de treball, El Ple de l'Ajuntament de Reus va aprovar, el gener de 2021, el Pla Local de la Infància i l'Adolescència (PLIA) 2021-2024, que estableix les actuacions en l'àmbit de la infància i l'adolescència per als pròxims quatre anys. 

El Gaudí Centre s'il·luminarà de blau pel Dia Mundial de la Infància


Per commemorar el Dia Mundial de la Infància, aquest diumenge, 20 de novembre, el Gaudí Centre s'il·luminarà de blau, el color de la infància. S’il·luminarà només des que es faci de nit fins a les 10 de la nit, d’acord amb les restriccions energètiques.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: