1 de 10
OBRES I MILLORES

Obres de reurbanització de la pista Nova Llum de l’Hospitalet de l’Infant

La inversió és de 421.000 euros i el termini d'execució és de sis mesos

Una imatge dels treballs | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 27 de novembre de 2022 a les 16:30 |
Aquests dies han començat les obres de reurbanització de la pista Nova Llum de l’Hospitalet de l’Infant, situada entre el carrer de Jaume II i el carrer de Joan XXIII. L’ajuntament va adjudicar aquests treballs a l’empresa Gestión Ingeniería y Construcción de la Costa Dorada, S.A., per un import de 421.000 euros, aproximadament, i un termini d’execució de sis mesos.

Aquest és el període que es calcula que duraran aquestes obres, que tenen com a objectiu principal "generar un espai públic obert per poder desenvolupar diversos tipus d’activitats socials, esportives i comunitàries, amb una pista esportiva, zona de joc infantil i espais d’esbarjo i la previsió per a la construcció d’un petit edifici auxiliar tipus bar en un futur", segons fonts municipals. 

El projecte es va aprovar definitivament després del període d’informació pública, durant el qual es va presentar una al·legació que l’arquitecte redactor ha estimat parcialment, redimensionant l’espai que ocuparà la pista esportiva. “Amb la intervenció en aquesta superfície de més de 3.250 m2, volem millorar aquest espai, posar a disposició de la ciutadania un parc urbà, d’ús esportiu i de lleure, on puguin conviure veïns i veïnes de totes les edats, en un entorn agradable, al centre de la població", ha dit l’alcalde, Alfons Garcia.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: