1 de 10
POLÍTICA

El PSC Reus votarà en contra del pressupost del 2023

Guaita argumenta el rebuig en el fet que els comptes que "no tenen en compte ni una de les propostes" que els socialistes van fer al govern un mes i mig enrere

El regidor Héctor Fort i l'alcaldable socialista, Sandra Guaita, a la seu del partit a Reus | PSC Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 de novembre de 2022 a les 12:34 |
El PSC Reus votarà en contra dels pressupostos del 2023 que divendres es votaran en sessió plenària (en directe, a Reusdigital.cat). L’alcaldable, Sandra Guaita, ha criticat en roda de premsa que “no podem votar a favor o abstenir-nos en uns comptes que no tenen en compte ni una de les propostes que hem presentat al govern”. I és que el grup a l'oposició va fer arribar a l'equip del batlle Carles Pellicer, fa un mes i mig, un document amb una sèrie de propostes. Per contra, ha dit, "el govern ens ha enviat la seva proposta pocs dies abans de sotmetre-la a votació, una mostra del poc interès que té per escoltar o dialogar amb la resta de grups municipals”.

L’alcaldable socialista ha destacat que “hi ha partides que per a nosaltres són molt importants com medi ambient, habitatge i urbanisme i en la seva proposta no hem vist reflectida cap de les nostres iniciatives”, per posar com a exemples “més convenis de col·laboració per disposar d’habitatges de lloguer social o nova construcció de pisos pel mateix objectiu. En els pressupostos només hi trobem el projecte de la Hispània, i aquest és insuficient, durant aquests 12 anys de mandat la política d’habitatge ha estat nefasta”, ha criticat.

És per tot plegat que els socialistes es posicionaran en contra dels pressupostos elaborats per Esquerra, Junts, i Ara Reus, perquè “no són els pressupostos que nosaltres hem fet, aquests son continuistes i no ens permeten transformar Reus com nosaltres volem”, ha sentenciat Guaita. 

Cal recordar que també Cs ha apuntat ja el seu rebuig als comptes plantejats pel govern. Dimarts, la portaveu, Débora García, va dir que els pressupostos són "electoralistes"
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: