1 de 10
25-N

Comerç Solidari Reus organitza per cinquè cop consecutiu la Festa Lila

Per commemorar el 25-N

Components de Reus Comerç Solidari mostren les mantes confeccionades | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 de novembre de 2022 a les 11:32 |
Comerç Solidari Reus ha presentat aquest matí de dijous els actes de la seva campanya Teixim Sororitat que el col·lectiu organitza enguany en el marc del 25-N, Dia Internacional contra les violències masclistes.

Manta solidàriaCom cada any, l’agrupació d’emprenedores de la ciutat ha convidat una associació a qui donar visibilitat i ajudar econòmicament. Enguany es tracta de Madejas contra la violencia sexista, un projecte col·lectiu nascut al 2014 a Euskadi que crea peces col·lectives a ganxet "per facilitar la presa de consciència i denuncia de la violència masclista", segons s'ha explicat en roda de premsa.

A principis d’octubre, Comerç Solidari va demanar la participació ciutadana per fer possible la confecció d’una manta a ganxet. Aquest passat dimecres s'ha l’acte de cosida popular, a la Casa Navàs, i s'han aconseguit muntar dues mantes de 160x160 que se sortejaran a la Festa Lila.

Menjar i beure a la festaEl proper dijous 24, a les 7 de la tarda i al Casal de les Dones, es projectarà el documental Hilos de Sororitat que narra trajectòria i el projecte de Madejas. L’acte, seguit d’un col·loqui, comptarà amb la presencia de tres membres de l’associació basca. L’entrada és gratuïta.

El divendres, 25-N, a les 9 del vespre i a la plaça de la Farinera, Comerç Solidari Reus organitzarà per cinquè any consecutiu la Festa Lila, amb actuacions, servei de bar i menjar, i la presència de les membres de Madejas contra la violencia sexista. La cita conclourà amb el sorteig de les sis cistelles que inclouran les dues mantes solidàries i d’altres productes donats per comerços, artesanes i artistes de Reus i voltants. Les butlletes ja són a la venda per 2 euros als comerços de Comerç Solidari. Tots els beneficis dels actes seran donats a Madejas contra la violencia sexista.
 

Cartell dels actes pel 25-N Foto: Cedida 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: