1 de 10
EQUIPAMENTS

El parc per a famílies de Reus s'inaugura dissabte

Va ser un dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius del 2018

Una imatge actual del parc per a famílies de Reus | Reus.cat
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 17 de novembre de 2022 a les 09:50 |
El parc per a famílies de Reus s'inaugurarà oficialment el dissabte 19 de novembre a dos quarts d'1 del migdia. Aquest espai d'esbarjo, situat al sud del polígon industrial Agro Reus, va ser un dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius del 2018.

Aquest dissabte s'inaugurarà a càrrec de l'alcalde, Carles Pellicer, i la regidora de Participació, Montserrat Flores, amb la presència de la proposant de la iniciativa, Ana Garcia Pachón. Les obres realitzades han permès condicionar la zona verda previa per poder ser utilitzada com a parc per a famílies i implementar activitats esportives i de lleure que facin d’aquesta zona un espai apte i valorat per a la ciutadania.

Mobiliarà urbà, taules de pícnic i circuits per anar en bicicleta o patinarEl parc s'inaugura una vegada executada la primera fase del projecte i compta amb mobiliari urbà com taules de pícnic, jocs infantils, una font, papereres, bancs, dues taules de tennis taula i una cistella de basquet; i s'han pavimentat diversos circuits per circular en bicicleta, patins o patinets.

Les obres també han previst la preinstal·lació de les xarxes de reg i d’enllumenat, així com la instal·lació de sanejament. Les obres han tingut un cost de 172.097,81 euros.

També us pot interessar:Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: