1 de 10
MEDI AMBIENT

S'acaben els treballs de restauració ambiental a l'entorn de la Font Major

La finca, propietat de l'Ajuntament de la Selva del Camp, és al terme de l'Albiol

La Font Nova ha estat objecte d'una intervenció | Canal Camp
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 16 de novembre de 2022 a les 17:05 |
L'entorn de la Font Major (al terme de l'Albiol) ha recuperat finalment la seva esplendor gràcies a les actuacions de restauració ambiental i de conservació de la biodiversitat que s'hi han dut a terme en els darrers mesos, segons informa Canal Camp.

El projecte ha estat dirigit per tècnics del grup ecologista Gepec en aquesta finca, propietat de l'Ajuntament de la Selva del Camp i ubicada al terme municipal de l'Albiol, que històricament ha destacat pel seu alt interès natural i patrimonial.

L'actuació que s'ha fet ara ha inclòs diverses accions, des de la instal·lació de cartelleria al lloc. Igualment s'ha recuperat el sender que porta a la font, amb travesses de fusta que s'han omplert de terra, i s'han construït terrasses. També s'ha fet un jardí amb flora mediterrània. 

Des del Gepec, Cinta Golorons ha assenyalat que s'han plantat vuit arbres. A banda, s'ha desbrossat la zona de l'antic pou de gel. El regidor de Medi Ambient de l'ajuntament selvatà, Enric Roberto, ha explicat a Canal Camp que "vam considerar que era un espai adequat per fer-hi una intervenció, pel seu encant especial i per la seva història". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: