1 de 10
POLÍTICA

La CUP demana la «reobertura completa» del dispensari del barri Gaudí

"Això vol dir que disposi de metge, infermeria i administració", apunta Marta Llorens

Imatge d'un cartell per anunciar un acte de la CUP per demanar la reobertura «completa» del dispensari | CUP Reus
per M.B., Reus, Catalunya | 16 de novembre de 2022 a les 13:03 |
La CUP Reus ha demanat aquest dimecres la "reobertura completa" del dispensari del barri Gaudí. La portaveu, Marta Llorens, ha precisat que "això vol dir que disposi de metge, infermeria i administració". Aquesta tarda, de fet, la formació ha previst acte reivindicatiu davant del centre mèdic, a les 6 de la tarda.

"El veïnat s’ha organitzat perquè no rep cap explicació de cap mena ni des de la regidoria de Salut Pública ni de la Generalitat de Catalunya", ha subratllat Llorens. La formació ha criticat la "falta d’explicacions i concrecions" d’ajuntament i Generalitat.

La portaveu ha dit que la CUP demanarà "concrecions" a partir, d’una reunió entre representants de les administracions i representants de la Plataforma en defensa del dispensari del barri Gaudí "per tal de revisar, avaluar i modificar la proposta del document Pla Funcional de Projecte Comunitari dins el marc del Pla d’Enfortiment i Transformació de l’Atenció Primària". El document en qüestió ha estat redactat pel CatSalut i "interpel·la" l’AV del barri Gaudí, la regidoria salut pública i representants de l’àmbit sanitari de la Generalitat de Catalunya, segons ha apuntat la CUP.

Els cupaires també han demanat la realització d’una comissió de seguiment entre la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Reus, la regió sanitària del Camp de Tarragona, membres del Consell de Salut del Camp de Tarragona i representants del veïnat "per tal d’avaluar tot el procés de reobertura del consultori". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: