1 de 10
ART URBÀ

Comencen les pintades horitzontals a tres escoles de la ciutat

Són les propostes guanyadores del Concurs de Pintades Horitzontals i estaran enllestides a mitjan desembre

Les pintades horitzontals estaran enllestides a mitjan desembre | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 16 de novembre de 2022 a les 10:32 |
Engegada la tercera edició del Concurs de Pintades Horitzontals a tres escoles de la ciutat. L'obra "Birds flying high", de l'artista italiana Mikhaela Martín, ja ha començat a pintar-se a l'Escola Prat de la Riba i estarà llesta cap al 18 de novembre. És una proposta que presenta un paisatge de natura inspirat en la lletra d'una cançó de Nina Simone.

Del 28 de novembre i fins al 2 de desembre, el Concurs es traslladarà a l'escola Alberich i Casas, amb l'obra "El Camino". A càrrec de l'artista xilè, Malpegados, es començarà a dibuixar la representació de com els camins a seguir són més importants que arribar el primer a la meta.

Les propostes van sorgir del Concurs de Pintades Horitzontals


L'última pintada es durà a terme del 2 a l'11 de desembre amb l'escola Isabel Besora i la proposta "Temps d'esbarjo". El disseny abstracte de l'artista reusenc Miquel Falgàs juga amb els colors i diversos elements per donar peu a una lliure interpretació.

Les tres obres es van escollir entre 26 propostes que es van presentar al concurs emmarcat dins el programa Llambordes, organitzat per les regidories de Salut i Ciutadania i Educació.


Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: