1 de 10
MÚSICA

L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca dedica el cap de setmana a Felip Pedrell

Aquest any es commemoren els cent anys de la mort del tortosí

Una imatge del Trio Pedrell | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 16 de novembre de 2022 a les 08:00 |
Aquest cap de setmana, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca dedica la seva programació a la figura del compositor, musicòleg, professor i divulgador tortosí Felip Pedrell. Aquest any es commemora el segle de la seva mort i l’equipament s’ha afegit a aquest esdeveniment programant dos concerts al voltant de la seva obra.

En primer lloc, el divendres 18 de novembre a les 8 del vespre el Trio Pedrell presentarà el concert 100 anys de Felip Pedrell. Deu anys del Trio Pedrell. Aquest concert vindrà precedit d’una breu xerrada sobre Pedrell a càrrec del prestigiós musicòleg Francesc Cortés.

D’altra banda, el diumenge 20 de novembre a les 7 de la tarda, el quartet tortosí, Accent Ensemble, que durant aquest any de commemoració de Felip Pedrell han treballat intensament en la recerca i divulgació de la seva obra, presentaran una obra inèdita del compositor a càrrec de la historiadora Cristina Favà on el quartet ha col·laborat. Lais de Felip Pedrell. Intimitat i exaltació serà un concert reivindicatiu sobre Pedrell, on es presentarà el llibre del mateix títol, el qual ha rebut el suport del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira Virgili.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: