1 de 10
POLÍTICA

Cs Reus apunta que el pressupost de 2023 és «electoralista»

García, a la sala de premsa del consistori reusenc | Cs Reus
per M.B., Reus, Catalunya | 15 de novembre de 2022 a les 13:17 |
La portaveu Ciutadans Reus, Débora García, ha remarcat que "no estem d'acord amb aquests pressupostos electoralistes de Junts, ERC i Ara Reus". “Per què ara diuen que s'esforçaran per congelar els tributs i preus públics en aquests pressupostos i ordenances fiscals del 2023? Per què no se'ls va acudir esforçar-se el 2019, al 2020, al 2021 i al 2022?”, ha retret a l'equip de govern.

“Tenim el govern municipal que més tributs i preus públics ha pujat en contra de les famílies, els autònoms, els comerciants i les empreses que lluitaven per sobreviure”, ha lamentat García. Aquesta ha emplaçat l'equip de govern “no només a congelar els tributs sinó també a que revertir les pujades indiscriminades que ha dut a terme en anys anteriors”.

La portaveu de la formació liberal ha enumerat una sèrie de motius pels quals no donarà suport a aquests pressupostos, com ara que "només" es destinin 425.000 euros per al soterrament de les torres d'alta tensió del Pinar, que "no destinin recursos suficients per dotar de més seguretat els reusencs i que es neguin a executar les mocions aprovades al ple, entre d'altres". Per a García, “aquests pressupostos no donen resposta a les necessitats reals dels ciutadans”. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: