1 de 10
PORT TARRAGONA

Port Tarragona adjudica la construcció del vial inferior de la C-31B que connectarà amb la ZAL

Una imatge de la zona on es fan els treballs | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 de novembre de 2022 a les 12:17 |
El Port de Tarragona ha adjudicat les obres de construcció del vial inferior de la C31-B, la carretera que uneix Tarragona i Salou. Aquest pas inferior és el projecte d'accessos que té per finalitat continuar el vial que s'està executant actualment i que permetrà connectar la ZAL amb el vial de vehicles pesats que dona accés a l'A-7 (vial dels Prats). L'obra ha estat adjudicada a les empreses Lantania, S.A.U i Roma Infraestructures i Serveis, S.A.U per un import de 5.258.338 euros (abans d’impostos).

L’Autoritat Portuària de Tarragona preveu que durant el mes de desembre comencin els primers treballs, la durada dels quals s’allargaran uns 12 mesos. La construcció del pas inferior per sota de la carretera C-31B s'executarà per fases per minimitzar les interferències amb la circulació de l'actual carretera C-31B.

L'obra també inclou tots els ramals de connexió amb les diferents carreteres, els elements de drenatge, il·luminació, senyalització i seguretat. També connectarà amb el vial perimetral de la ZAL en el qual s’hi està treballant actualment i que està previst acabar a finals d'any.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: