1 de 10
FIRES I MOSTRES

​La fira Tot Nuvis torna amb un nou format i entrada gratuïta

Enguany comptarà amb una plaça central on es faran exhibicions i mostres per part dels expositors

La fira Tot Nuvis arriba aquest cap de setmana | Estel Romeu
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 15 de novembre de 2022 a les 12:09 |
La fira dedicada als casaments i els seus protagonistes torna després de dos anys d'aturada. Aquest divendres, Tot Nuvis s'inaugurarà a firaReus amb un nou format, més activitats i amb entrada gratuïta.

Enguany, la fira incorporarà una plaça central que farà de centre neuràlgic amb exhibicions i mostres a càrrec dels expositors. La regidora d'Economia i consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, "és una fira d'experiències, volem que les persones puguin experimentar la visió de què volen per al seu dia especial".

Se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de novembre


Des de l'organització de la fira es preveu que una bona afluència, ja que fa dos anys que no s'ha pogut celebrar i aquest 2022 s'han recuperat les xifres de casaments. A la demarcació de Tarragona se celebren al voltant de 2.800 casaments l'any i el passat 2021 es van fregar les dades del 2019, segons l'IDESCAT.

Serà una fira que oferirà expositors de tots els àmbits relacionats amb els enllaços, com agències de viatges, fotògrafs, restaurants, perruqueries o càterings, entre d'altres. Tot Nuvis s'inaugurarà el divendres 18 de novembre a les 5 de la tarda i estarà oberta fins a les 9 del vespre, a més del dissabte i el diumenge d'11 del matí a 9 del vespre.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: