1 de 10
VIA PÚBLICA

El nou contracte de jardineria per al centre de Cambrils inclou la reposició d'una seixantena d'arbres

Adjudicat a Urbaser per uns 440.000 euros anuals, preveu també la millora dels parterres del parc del Pescador i el manteniment de l'avinguda de l'Esport

Imatge d'un jardiner del servei per al centre de Cambrils | Cambrils.cat
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 15 de novembre de 2022 a les 11:18 |
El nou servei de manteniment de la jardineria de la zona centre-vila de Cambrils inclou la plantació d'una seixantena d'arbres a diferents punts del municipi que es realitzarà durant els mesos d'hivern. Aquesta és una de les millores del nou contracte que el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils ha adjudicat a l'empresa Urbaser SA per un import de 438.811 euros anuals.

Les altres novetats del servei de jardineria, que es va iniciar el passat 16 d'octubre, són la millora dels parterres del parc del Pescador i diverses millores al parc del Pinaret, que s'han d'executar durant els dos primers anys del contracte. A més, l'empresa adjudicatària cobrirà el manteniment de l'avinguda de l'Esport, actualment en construcció.

La zona centre-vila inclou l'obertura, tancament i manteniment de tres parcs tancats (Nou Cambrils, Pinaret i Pescador), i el manteniment de la riera d'Alforja i dels parterres, jardineres, arbrat i zones verdes ubicades als barris de Nou Cambrils, el Pinaret, Parellada, el nucli antic i l'Eixample, a més de la neteja dels solars municipals situats en aquest àmbit.

Els serveis ordinaris consisteixen en les tasques de sega, desbrossament, manteniment de les zones verdes i parterres; i poda i tractaments fitosanitaris de l'arbrat. El contracte s'ha adjudicat per dos anys amb possibilitat de dos anys de pròrroga.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: