1 de 10
MEDI AMBIENT

Dissabte se celebra una nova edició de la Plantada de Sant Salvador

Es plantaran 653 plantes de nou espècies diferents

La plantada és el 19 de novembre | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 de novembre de 2022 a les 10:51 |
Repsol, conjuntament amb l'Associació Aurora, organitza la tercera edició de la Plantada Popular de Sant Salvador. Aquesta nova acció de reforestació del riu Francolí tindrà lloc aquest dissabte dia 19 a partir de dos quarts d'11 del matí.

Les dues primeres edicions es van dur a terme al 2016 i al 2018 i van tenir una gran participació ciutadana. De fet aquesta activitat va néixer amb l’objectiu de recuperar un tram de riu el qual havia patit un incendi. Per aquest motiu aquesta acció de reforestació compta amb un ampli suport social, fins al punt que les dues associacions de veïns del barri s'han implicat en l'organització d'aquest esdeveniment, que arriba sota el títol Recuperem l'entorn de nostre riu.

Així mateix, els ajuntaments de Tarragona i de Constantí també donen el seu suport a aquest acte de caràcter ambiental i social. En aquesta edició s’intervindrà en superfície aproximada de 8.200 m2 i es plantaran 653 plantes de nou espècies diferents. Amb la finalitat de recuperar la vegetació de ribera del riu, amb espècies autòctones, i incrementar la seva biodiversitat. 

Des de l'organització es recorda la importància de realitzar la inscripció prèvia. A més, també s'oferirà esmorzar i un obsequi a totes aquelles persones que hi participin. Per formalitzar la seva inscripció, els interessats en assistir a la tercera edició de la Plantada Popular de Sant Salvador tenen a la seva disposició les següents vies. D'una banda, poden inscriure’s mitjançant el correu electrònic administracio@associacioaurora.org i d’altra banda, ho poden fer trucant al 977 520 205 (de dilluns a divendres entre les 9 del matí i les 2 del migdia i les 3 i la 5 de la tarda). 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: