1 de 10
FIRES I MOSTRES

La Fira de l’Oli nou DOP Siurana supera els 25.000 assistents

Se serveixen 3.000 esmorzars i un miler de berenars

Visitants a la Fira de l’Oli nou DOP Siurana | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 14 de novembre de 2022 a les 15:58 |
La Fira de l’Oli nou DOP Siurana va tancar la seva 25a edició el passat dissabte amb un "notable" increment del públic assistent respecte a l’edició del 2021. Si l’any 2021 es van comptabilitzar un total aproximat de 21.000 visitants, enguany s'han superat els 25.000, per la qual cosa la valoració per part de l'organització "és molt positiva", tal com s'ha indicat en un comunicat.

El divendres a la tarda es van servir més d’un miler de berenars de pa amb xocolata, 400 més que l’any anterior. El dissabte, a dos quarts d'1 del migdia, es van servir la totalitat de les racions d’esmorzars de degustació d’oli nou que s’havien preparar per l’ocasió, en total 3.100. De fet, feia moltes edicions que no s’exhaurien tots els esmorzars.

Tots els tallers i activitats organitzats en el marc de la fira es van omplir, comptant també amb una "gran participació". Pel que fa als productors i elaboradors d’oli, i a falta de confirmar la quantitat exacta d’oli venut durant els dies de la Fira, des del Consell Regulador de la DOP Siurana "es fa també una valoració molt positiva ja que es van superar les previsions de venda inicials".

El dissabte a la tarda es va realitzar el sorteig El teu pes en oli entre totes les butlletes que es van recollir dels clients del Mercat Central i Carrilet per obtenir el premi, era necessari trobar-se a la plaça en el moment del sorteig, i els quatre guanyadors eren presents a la plaça, cosa que no havia passat mai abans en cap de les anteriors edicions, i eren de Reus.

El premi del pes en oli va recollir 86 litres d’oli, corresponents al seu pes de la guanyadora. Finalment, pel que fa a la iniciativa de cap de setmana als hotels de Reus que es realitzava un any més amb motiu de la Fira de l’Oli, els establiments participants també han confirmat la reserva de clients que es van acollir a l’oferta principal. Fitxers adjunts:
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: