1 de 10
LITERATURA

Es convoca el 9è Concurs Literari «El Portal» de Castellvell del Camp

El concurs de narrativa lliure en llengua catalana incorpora enguany un nou premi de poesia en català

La data límit de recepció d'obres finalitzarà el 20 de gener de 2023 | Arxiu NG
per M.B., Reus, Catalunya | 14 de novembre de 2022 a les 13:09 |
L'Ajuntament de Castellvell del Camp i el Club Lector de Castellvell han convocat un any més el 9è Concurs Literari El Portal, que arriba amb novetats. La primera és que el concurs de narrativa lliure en llengua catalana incorpora enguany un nou premi de poesia en català. L'altra és l'increment de la dotació dels premis amb l'objectiu de promocionar ambdós àmbits literaris en llengua catalana. Per una banda, es convoca un concurs de narrativa lliure en català, amb un primer premi de 700 euros i un accèssit de 300 euros, i, per primera vegada, es convoca un premi de poesia en català amb un primer premi de 300 euros i un accèssit de 150 euros. La data límit de recepció d'obres finalitzarà el 20 de gener de 2023.

Per participar-hiEls participants hauran de ser majors d'edat i cada concursant hi pot participar amb una única obra a cada categoria. Caldrà que presentin els seus treballs dins d'un sobre tancat a l'exterior del qual constarà IX Concurs Literari El Portal. En la categoria de narrativa, els relats hauran de tindre una extensió màxima de 15 pàgines, en format DIN-A4, escrits a doble espai i en font Arial (mida 12). En la categoria de poesia, es podrà presentar un sol poema, o bé un conjunt de tres poemes que tinguin relació entre ells, amb una extensió màxima de tres pàgines en format DIN-A4, escrites a doble espai i en font Arial (mida 12). Dins del sobre hauran d'incloure tres còpies de la seva obra, a la qual constarà el seu títol. Dins del sobre tancat també s'inclourà un sobre petit on constarà, a l'exterior, el pseudònim i el títol de l'obra, i a l'interior les dades personals de l'autor (nom, cognoms, adreça, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic).

Els treballs es lliuraran a la recepció de l'Ajuntament de Castellvell del Camp, ja sigui per correu postal (plaça de Catalunya, 1, 43392); o presencialment (de dilluns a divendres, de 10 del matí a 2 del migdia i el dilluns a la tarda, de 4 a 8 del vespre).

El veredicte es farà públic el 21 de març i es comunicarà als guanyadors. L'acte de lliurament de premis es farà el 21 d'abril de 2023. Podeu consultar les bases del concurs a la web www.castellvelldelcamp.cat.
 

Cartell del concurs Foto: Cedida


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: