1 de 10
LLEURE

Diumenge es fa el tercer mercat de segona mà del Morell

De 10 del matí a 2 del migdia, a la rambla

Una imatge d'arxiu del mercat | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 14 de novembre de 2022 a les 13:00 |
La regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament del Morell organitza la tercera edició del mercat de segona mà del municipi per a aquest diumenge, 20 de novembre. Una activitat que tindrà lloc a la rambla de 10 del matí a 2 del migdia. “Hem vist que és una iniciativa que funciona molt bé, i les persones que han participat en les anteriors edicions ens demanaven de repetir”, ha indicat la regidora de l’àrea, Mònica Casas.

I és que “aquests mercatssón una oportunitat excel·lent per desfer-se d’objectes que ja no s’utilitzen i, al mateix temps, permetre que altres persones adquireixin a bon preu productes que encara estan en bon estat”, de manera que “s’afavoreix la reutilització i es redueixen els residus”, ha dit Casas.

De fet, el lema és Ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites. Un diumenge de trobada i intercanvi que es complementarà amb un vermut popular per a totes les persones assistents a les 12 del migdia. Per inscriure’s, el preu és de 6 euros per una taula i 10 euros per dues taules. Les persones interessades poden adreçar-se al Centre Cultural del Morell en horari d’oficina, de dilluns a divendres de 4 de la tarda a 8 del vespre, abans de dimecres 16 de novembre.

Per a més informació, es pot escriure a centrecultural@morell.altanet.org o bé trucar al 977 84 21 76.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: