1 de 10
SEGURETAT CIUTADANA

65 actes aixecades a Reus en la campanya contra l'incivisme en l'oci nocturn

La Guàrdia Urbana va intensificar el control a les zones d'oci de la ciutat el cap de setmana passat

La Guàrdia Urbana va aplicar un dispositiu especial a l'entorn del passeig de Mata | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 14 de novembre de 2022 a les 12:30 |
La Guàrdia Urbana ha aixecat un total de 65 actes entre les nits de divendres i dissabte, 11 i 12 de novembre, en la campanya de control de l'incivisme en l'oci nocturn a l'entorn del passeig de Mata. Les principals denúncies han estat per orinar a la via pública, fer soroll i alteració de l'ordre.

El dispositiu policial va preveure el reforç del servei de nit, amb un augment de patrulles, tant uniformades com de paisà, que han fet tasques de prevenció i denúncia de les infraccions relacionades amb l'incivisme. De les 65 actes aixecades, 30 en van ser per orinar a la via pública, 13 per fer sorolls, 10 per l'alteració de l'ordre, 5 per embrutar la via pública, 3 per consum d'alcohol, 2 per tinença de drogues i 2 més per consum de drogues. 

La Comissaria Mòbil ha estrenat l'horari nocturn


També es van realitzar controls de drogoalcoholèmia per les patrulles de trànsit i controls d'aglomeracions fora dels locals que provoquen molèsties. A més d'un control del tancament dels locals perquè es fessin de manera ràpida i segura i de la neteja de l’entorn immediat per part dels establiments a la fi de l’activitat.

La Comissaria Mòbil de Proximitat va dur a terme un servei especial aquest cap de setmana, funcionant per primera vegada en horari nocturn. La unitat mòbil s'ha estrenat també, com a Punt Violeta, donant suport al dispositiu especial de l'entorn del passeig de Mata. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: