1 de 10
TEATRE

«Casa de nines» obre aquest dilluns el cicle «Llegim teatre. Un recorregut per la literatura universal»

La sessió tindrà lloc a la sala d’actes del Centre de Lectura, a les 7 de la tarda

Henrik Ibsen | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 13 de novembre de 2022 a les 17:30 |
La Biblioteca del Centre de Lectura i el Col·lectiu En Veu Alta organitzen el cicle Llegim Teatre. Un recorregut per la literatura universal, una activitat de promoció lectora que es convocarà trimestralment. La proposta s'inclou en la programació del Campus Extens de la URV a Reus.

El cicle abordarà autors fonamentals de la dramatúrgia universal amb la intenció d'apropar-los a un públic interessat en el teatre i la literatura. El format de la lectura serà d'una hora de durada amb una introducció inicial.

La primera sessió, Henrik Ibsen: Casa de nines, tindrà lloc dilluns 14 de novembre, a les 7 de la tarda. La direcció i presentació anirà a càrrec de Dolors Esquerda i la lectura la duran a terme Jordi Francesch, Francina Baldrís, Jordi Pàmies i Montserrat Auqué. Casa de nines és l'obra més traduïda del dramaturg noruec Henrik Ibsen (1828-1906), la més representada i la més discutida. És un drama en el qual l'autor parla de drets humans, de la condició de la dona i, sobretot, de l'individualisme.

La següent sessió serà el 23 de gener amb la lectura de L'os de Txékhov. També s'està preparant per al 22 de maig la lectura d'una obra de Molière amb motiu de la commemoració, el 2023, dels 350 anys de la seva mort.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: