1 de 10
SALUT

El Dia Mundial de la Diabetis als Mercats de Reus

Professionals dels centres d’atenció primària de la ciutat faran accions de cribatge i educació a clients i a paradistes els dies 14 i 16 de novembre

Clients al mercat del Carrilet, en una imatge d'arxiu | Reusdigital.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 11 de novembre de 2022 a les 13:18 |
El 14 de novembre és el Dia Mundial de la Diabetis i per informar a la població sobre aquesta malaltia els centres d’atenció primària de la ciutat realitzaran als Mercats de Reus accions de cribatge i educació adreçades a clients i a paradistes.

Dilluns 14 de novembre, professionals del CAP Sant Pere seran al Mercat Central per informar sobre la diabetis i educar sanitàriament a la població que ho desitgi. L’activitat es farà de dos quarts de 10 del matí a 1 del migdia a l’interior del Mercat Central, a la zona més pròxima a l’entrada sud del carrer de Sardà i Cailà, i s’adreça tant a clients com a paradistes, també del mercat de Marxants que els dilluns se celebra a l’entorn del Mercat Central.

Les activitats amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis continuaran el dimecres 16 de novembre al Mercat del Carrilet. En aquest cas, amb els professionals del CAP Marià Fortuny. L’acció de salut comunitària es farà de 10 del matí a 12 del migdia a l’interior del Mercat del Carrilet, a la zona pròxima al parc infantil i també s’adreça a clients i paradistes. Els dimecres a l’entorn del Mercat del Carrilet també se celebra el mercat de Marxants.

Els equips d’infermeria dels centres d’atenció primària realitzaran també controls de pressió arterial i de glucosa, a banda d’informar a tothom qui vulgui sobre la malaltia i la necessitat de prevenir-la amb hàbits saludables. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: