1 de 10
ENTITATS

La jornada «Inspira't» fomenta les bones pràctiques d'associacions veïnals

Impulsada per la regidoria de Relacions Cíviques, tindrà lloc el 18 de novembre de 5 a 9 de la tarda

La jornada veïnal tindrà lloc el 18 de novembre al Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 11 de novembre de 2022 a les 12:12 |
El Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata acollirà el 18 de novembre la jornada "Inspira't", sobre les bones pràctiques i aprenentatge de les associacions veïnals. Impulsada per la regidoria de Relacions Cíviques, començarà a les 5 de la tarda i fins a les 9 oferirà eines per a la modernització veïnal. 

La jornada ofereix eines de comunicació entre veïns


La sessió estarà oberta als membres de totes les entitats de la ciutat i segueix la línia iniciada amb la "Jornada del moviment veïnal". Té l'objectiu d'impulsar l'empoderament i donar visibilitat de les entitats, per donar a conèixer actuacions que es desenvolupen amb èxit als barris. 

Sota el lema “Inspira’t”, la sessió inclou la xerrada "Les associacions com actius de salut comunitària", a càrrec de Carmina Poblet Calaf, metgessa de Família i Salut Comunitària i Leonor Sánchez Cortiella, psicòloga referent de Benestar Emocional i Salut Comunitària. Ambdues són membres de l’Equip d’Atenció Primària Horts de Miró Reus 4 de l’Institut Català de la Salut.

Les associacions de veïns compartiran experiències


A continuació sis associacions de veïns de Reus presentaran les seves actuacions sobre qüestions com treballs comunitaris, relleu generacional a les entitats, sostenibilitat o organització d'esdeveniments. La programació de les jornades de bones pràctiques neix com un proposta conjunta de les entitats i la regidoria partint de l’anàlisi de les seves actuacions davant els darrers canvis socials.

La pandèmia, les noves necessitats emergents, la relació amb el medi ambient han provocat canvis en les dinàmiques de les entitats, que en aquesta jornada explicaran les seves experiències més reeixides. La trobada pretén enfortir i donar visibilitat el teixit associatiu en general, i al moviment veïnal en particular, creant sinergies entre les associacions.  

Programa complet de la jornada "Inspira't" aquí: Programació jornades / Cedit
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: