1 de 10
EDUCACIÓ

El COS porta fins a finals de mes a les escoles el projecte «Estima't»

És un taller està adreçat a alumnes de tercer i quart de primària

Taller per a la canalla a càrrec de Rincón | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 10 de novembre de 2022 a les 13:42 |
El festival COS 2022 porta fins a finals d'aquest mes de novembre a diferents escoles de la ciutat el projecte educatiu: Art, Cos i Autoestima Estima't, creat i liderat per Mònica Rincón. S'imparteix a les escoles Marià Fortuny, Pompeu Fabra, Montsant, Eduard Toda i Güell, Teresa Miquel i Pàmies, Font del Lleó, Rosa Sensat, Nostra Sra. del Mar, CEE Alba, Maria Rosa Molas, Prat de la Riba, Mowgl i i Rubió i Ors.

El taller està adreçat a alumnes de tercer i quart de primària. Estima't és un projecte pedagògic i artístic creat amb l'ànima, que parteix de la motivació i les ganes d'aportar eines i nous coneixements als infants i joves d'una manera original i creativa. L'objectiu del projecte és reforçar i prendre consciència de la importància de tenir una bona autoestima. Segons explica la creadora del projecte "la motivació és clau. Reforçar les seves capacitats i els seus talents, sempre respectant el seu temps, el seu ritme, el seu procés de creació i transformació".

Mònica Rincón remarca que "en aquest tastet parlem als infants de la gran importància de crear una bona relació amb nosaltres. Aprendre a escoltar al nostre cos i el seu interior és el primer pas. Connectar amb el cos i reconèixer que sent i li passa per poder atendre'l d'una forma compassiva i amorosa".

Els tallers es fan els dimarts, dimecres i divendres d'aquest mes de novembre, fins al dia 29. El regidor de Cultura i Política Lingüística, i d'Educació, de l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, ha manifestat que "els tallers són una mostra més de la gran quantitat de projectes que a la ciutat es donen la mà entre cultura i educació, i gràcies als quals acostem a les aules les activitats culturals i a l'inrevés, en aquesta voluntat de treball educatiu 360 els 365 dies de l'any".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: