1 de 10
DIVULGACIÓ

El documental «Fer vi a Cambrils» s'estrenarà per la Setmana de la Ciència

El cinema Rambla de l'Art acollirà la projecció el dissabte 12 de novembre a les 12 del migdia

El documental | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 10 de novembre de 2022 a les 09:40 |
Cambrils se suma a la 27a edició de la Setmana de la Ciència amb l’estrena del documental “Fer vi a Cambrils”, que recull testimonis relacionats amb el conreu de la vinya i l’elaboració de vi a l’antic celler de la Cooperativa Agrícola de Cambrils fins a l’any 1994. La peça elaborada per "Sabem.Com" i produïda pel Museu d’Història de Cambrils, es projectarà al Cinema Rambla de l’Art el dia 12 de novembre a les 12 del migdia amb accés lliure. 
 

Una conferència i un taller sobre ciència

 
En el marc de la Setmana de la Ciència, també s’han programat dues activitats gratuïtes al Centre Cultural. La primera serà una conferència sobre la cooperació agrària a Catalunya que oferirà el professor de la URV Antoni Gavaldà el dimarts dia 15 de novembre a dos quarts de 8 de la tarda. La segona proposta és un taller participatiu titulat “Cuina o laboratori” a càrrec del professor de química Daniel Schorn, que es portarà a terme el dijous 17 de novembre a la mateixa hora. 

La Setmana de la Ciència se celebra a tot Catalunya de l’11 al 20 de novembre i és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI). Per a l’edició d’enguany s’ha proposat com a fil conductor la innovació i el coneixement local com a motor de creixement, posant en valor els actius en innovació i ciència que hi ha arreu del país. 

Les activitats programades a Cambrils són fruit de la col·laboració entre l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, la Diputació de Tarragona, el Campus Extens de la URV a Cambrils, el Museu d’Història de Cambrils, l’Arxiu Municipal de Cambrils i la Cooperativa Agrícola de Cambrils. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: