1 de 10
POLICIAL

Dos detinguts per robar al magatzem de la brigada municipal de Cambrils

La policia recupera les eines i les màquines de treball que s'havien endut

Els lladres es van emportar eines i maquinària del magatzem de la brigada de Cambrils | Cambrils.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 9 de novembre de 2022 a les 16:21 |
La Policia local de Cambrils ha detingut aquesta matinada dos joves veïns de Cambrils com a presumptes autors d’un robatori amb força al magatzem de la brigada municipal situat al passeig d'Albert i ha pogut recuperar la totalitat de les eines i màquines de treball robades. Els agents van poder localitzar els lladres gràcies a la col·laboració d’una persona que va trucar a la comissaria per informar que havia vist dos homes que estaven remenant l’interior d’un vehicle, que un d’ells agafava una caixa i que tenia la sensació que podien estar cometent un furt.

A partir d’aquesta alerta, la patrulla va localitzar dos individus amb guants i eines que podrien ser utilitzades per obrir vehicles, que coincidien amb la descripció facilitada, i els van traslladar a comissaria, ja que només es van identificar verbalment. Una vegada confirmada la seva identitat, es va poder comprovar que un d’ells ja tenia una ordre de detenció per un altre delicte. Paral·lelament, la patrulla va revisar els vehicles de la zona i no va localitzar-ne cap d’obert, però va observar una gran quantitat d’eines i màquines de treball entre dos cotxes estacionats.

Per aquest motiu, els agents van inspeccionar els voltants i van constatar que havien trencat la cadena de tancament de la porta del magatzem de la brigada municipal i que el material robat provenia d’allí.

D’altra banda, aquest migdia la Policia Local ha aturat una persona per una infracció de trànsit i l’ha acabat detenint en comprovar que tenia una ordre de cerca i detenció.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: