1 de 10
CINEMA DOCUMENTAL

Tres projeccions a concurs aquest dimecres al Memorimage

Totes a la tarda, al Bartina; dues són de la secció oficial i la restant de MemoriReus

Una imatge de la inauguració del Memorimage 2022 | Reus Cultura/ Twitter
per M.B., Reus, Catalunya | 9 de novembre de 2022 a les 09:56 |
Segueixen les projeccions de la 17a edició del Festival Memorimage, després de la inauguració del passat dimarts. Aquesta tarda al Teatre Bartrina s’estrenaran dues pel·lícules dins la secció oficial i una dins la secció MemoriReus.

La coproducció sueca-noruega-belga Nelly and Nadine, dirigida per Magnus Gertten, narra la història d’amor entre dues dones que s’enamoren en el context d’un camp de concentració nazi de Ravensbrück (5 de la tarda). I també s’hi presentarà La cuina dels homes, dirigida per Silvia Subirós, que recupera la figura de la seva àvia en aquest documental sobre la història d’un restaurant emblemàtic en el context de la modernitat gastronòmica a Catalunya als anys 60 (7 de la tarda).

Entre les dues sessions de la secció oficial, es presentarà Arrels de Mar dins del MemoriReus, dirigida per Emanuel Munteanu i Laura Vargas-Machuca. El documental homenatja les persones que han dedicat la seva vida a la pesca en aigües tarragonines, i també planteja les principals preocupacions del sector en la contemporaneïtat (9 del vespre).

Durant el matí, alumnes dels instituts participants al MemoriJove assistiran a les dues projeccions del documental Apple. La traïció del trilló de dòlars, una pel·lícula que indaga les controvèrsies del gegant americà. Durant els tres dies del festival, s’espera que més de 1.000 alumnes puguin gaudir dels documentals proposats dins aquesta secció adreçada al públic més jove.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: