1 de 10
POLICIAL

Retiren del mercat més de mil ampolles de begudes alcohòliques a Tarragona

Les intervencions s'han centrat en diferents municipis, tant a establiments distribuïdors majoristes com a locals d'oci i alimentació

Els objectes confiscats | Guàrdia Civil.
per Redacció, Tarragona | 8 de novembre de 2022 a les 17:01 |
La Guàrdia Civil de Tarragona, a través dels seus Especialistes Fiscals ubicats a les diferents comarques de la demarcació, i en el marc de l'Operació Flessen, orientada a investigar la venda irregular de begudes derivades i alcohols per part d'establiments comercials, ha inspeccionat diversos locals d'oci, alimentació i distribuïdors majoristes durant els mesos d'estiu.

En total han intervingut 1.224 ampolles de begudes derivades (espirituoses, alcohols destil·lats o licors), les quals incomplien el que estableix la Llei d'impostos especials. També van confiscar 1.755 litres d'alcohol d'una destil·leria de Tortosa per irregularitats en la declaració d'impostos especials i per no tenir nombre de lot.

En el cas d'altres intervencions, la irregularitat era que no corresponia el número de lot amb el del producte inspeccionat o directament no en tenia.

Davant d'aquests fets, els agents van intervenir i precintar aquests productes a disposició de l'Autoritat de Duanes i Impostos Especials, evitant l'arribada al mercat final d'ampolles no controlades.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: